Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norskt intresse för Syrianskas succémitffältare

Success Chimankpa Nwosu har varit ett utropstecken i Syrianska de senaste säsongerna. Nu skriver fotbollskanalen.se att det finns norskt intresse för mittfältaren.

Success Chimankpa Nwosu, 21, har varit en av Syrianskas främsta spelare de senaste säsongerna. Han har gjort 50 matcher i superettan, de flesta på mittfältet, men har även visat att han kan vikariera i backlinjen.

Nu uppger fotbollskanalen.se att det finns norskt intresse för talangen, som tidigare även har ryktats vara intressant för allsvenska klubbar.

Syrianskas sportchef Can Melkemichel bekräftar att det finns klubbar som tittar på Success, men vill inte bekräfta att det förekommer någon kontakt med norska klubbar.

- Det får bli inga kommentarer där, säger Can Melkemichel till fotbollskanalen.

- Han är en kille som vi hoppas mycket på i år. Vi vet att det funnits intresse från ett flertal klubbar för honom, så vi får se. Vi får väl vara glada om vi får behålla honom i år. Det finns lite intresse, men sen vilka klubbar och länder som det gäller vill jag inte kommentera.