Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nollad i tre raka matcher – då utlovar tränaren nya Ishak-mål: "Är säker"

Nürnberg har kopplat ett litet grepp om andraplatsen i 2. Bundesliga. Trots att Mikael Ishak väntar på vårsäsongens första mål. Nu lovar tränaren Michael Köllner islossning på måndag.
– Han kommer att hamna i målprotokollet, säger han till tyska Bild.

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Det surrade en del transferrykten kring Mikael Ishak efter den heta hösten. Men Nürnberg höll hårt i 2. Bundesligas främste målskytt.

När ligan nu start om har Nürnberg tagit ett stadigare grepp om andraplatsen, som innebär uppflyttning. Sju poäng på tre matcher – 2–2 hemma mot Regensburg, 1–0 borta mot Union Berlin och 4–1 hemma mot Erzebirge Aue – gör att Nürnberg skuggar Düsseldorf och har fyra poäng ned till Holstein Kiel.

Och detta trots att Mikael Ishak inte fått till avsluten, vilket tyska Bild nu uppmärksammar.

- Först var jag anfallaren som inte gjorde mål, sedan en supermålgörare. Man måste sätta allt i perspektiv. Och om jag inte gör mål så gör de andra mål. Viktigast är att vi tar poäng som lag, säger Mikael Ishak till tidningen.

Nürnbergs tränare Michael Köllner går däremot ut och lovar islossning borta mot St Pauli på måndag.

- När vi behöver hans mål kommer han att sätta dem. Han arbetar hårt för dem. Mot Aue hade han otur med två chanser, säger Köllner.

Missa inte en längre, exklusiv Plus-intervju: I sitt livs form – Mikael Ishak berättar om kärleken från fansen, målen och VM-chanserna: "Livet leker just nu"