Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ni kan riva upp beslutet om ni vill

Nedläggningen av Hjärt- och kärlcentrum i Södertälje är helt galen, hur kan man besluta något så dumt?

Verksamheten har funnits i över 30 år och fungerar mer än väl, där drabbade av dessa svåra sjukdomar får en utsökt vård. Vi är många som behöver specialistbehandling – det ska inte politiker bestämma.

Jag är själv drabbad av svår hjärtsjukdom och är mycket tacksam över att få vara patient på Hjärt- och kärlcentrum. Här finns också vården nära patienterna, vilket är mycket bra. Vi är många som inte orkar eller kan åka långa sträckor.

Ändra inte på något som för oss drabbade är en stor trygghet, vi vill också ha livskvalitet.

Förändringen är inte för att det ska bli bättre för oss. Nej, här handlar det om pengar (som alltid). Varför är det alltid äldre och sjuka som får stryka på foten?

Sverige går bra sägs det. Så kära politiker, riv upp detta beslut (ni kan) – låt förnuftet tala och låt hjärtat vara med.

Vi vill behålla vår fina klinik med specialistläkare och -sköterskor och all den kunskap de besitter. Låt det inte gå prestige i detta.

Majvor Stenström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare