Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mourad klar för Syrianska

Syrianska förstärker med två landslagsmeriterade spelare - anfallaren George Mourad och kameruanske mittfältaren Matthew Mbuta.
- Vi är väldigt nöjda, säger Andreas Temiz.

Annons

Lördagen var sista dagen för svenska klubbar att göra klart med nyförvärv. Och Syrianska FC förstärker - med George Mourad, som tidigare gjort 14 mål i allsvenskan för IFK Göteborg.

- Det blev klart den här veckan, i går var han här och skrev på, säger ordförande Andreas Temiz.

Mourad lämnade Sverige 2007 och har sedan dess spelat i Holland, Norge, Portugal och nu senast iranska ligan. Han har även gjort landskamper för Sverige och Syrien och har skrivit på för resten av säsongen med Syrianska.

- Jag är nog en mer mogen och smartare spelare nu är senast jag var i Sverige, säger 29-årige Mourad till LT-sporten.

Syrianska slog också till och värvade Matthew Mbuta, en offensiv mittfältare som kommer närmast från amerikanska Crystal Palace Baltimore. Han debuterade i år för Kameruns a-landslag och har gjort tre mål på fyra matcher i landslaget.

- En spelare vi normalt inte ska ha chansen att få men vi gynnades av att det inte var så många transferfönster öppna, säger Andreas Temiz.

Mbuta, 26, kommer till Södertälje i veckan och har skrivit på ett kontrakt på fyra månader.

Läs mer om nyförvärven i måndagens papperstidning.