Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mourad klar för Syrianska

Syrianska förstärker med två landslagsmeriterade spelare - anfallaren George Mourad och kameruanske mittfältaren Matthew Mbuta.
- Vi är väldigt nöjda, säger Andreas Temiz.

Lördagen var sista dagen för svenska klubbar att göra klart med nyförvärv. Och Syrianska FC förstärker - med George Mourad, som tidigare gjort 14 mål i allsvenskan för IFK Göteborg.

- Det blev klart den här veckan, i går var han här och skrev på, säger ordförande Andreas Temiz.

Mourad lämnade Sverige 2007 och har sedan dess spelat i Holland, Norge, Portugal och nu senast iranska ligan. Han har även gjort landskamper för Sverige och Syrien och har skrivit på för resten av säsongen med Syrianska.

- Jag är nog en mer mogen och smartare spelare nu är senast jag var i Sverige, säger 29-årige Mourad till LT-sporten.

Syrianska slog också till och värvade Matthew Mbuta, en offensiv mittfältare som kommer närmast från amerikanska Crystal Palace Baltimore. Han debuterade i år för Kameruns a-landslag och har gjort tre mål på fyra matcher i landslaget.

- En spelare vi normalt inte ska ha chansen att få men vi gynnades av att det inte var så många transferfönster öppna, säger Andreas Temiz.

Mbuta, 26, kommer till Södertälje i veckan och har skrivit på ett kontrakt på fyra månader.

Läs mer om nyförvärven i måndagens papperstidning.