Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Mourad inte aktuell"

Det blev bara en säsong i Syrianska för George Mourad. LT-sporten kan avslöja att Södertäljeklubben inte vill förlänga anfallarens kontrakt.

30-årige George Mourad, som gjort två A-landskamper för Sverige, anslöt till Syrianska strax före säsongstarten förra våren. Men det förra Hollandsproffset hade svårt att övertyga under året - och det är nu klart att han inte erbjuds en förlängning.

- Det stämmer, George är avskriven. Det är en jättefin kille, men det är inte den typen av anfallare som vi söker. George och Dinko (Felic) har liknande egenskaper. Vad vi behöver är en speedig, djupledslöpande anfallare som komplement till Dinko, säger SFC-managern Özcan Melkemichel.

Klart är också att Syrianska bryter samarbetet med fystränaren Ola Johansson. Den biten kommer Kleber Saarenpää och Jimmie Daoud att gemensamt ansvara för.

- Ola har gjort det fantastiskt bra för oss. Men detta handlar främst om ekonomi, säger Melkemichel.

Syrianska samlades på torsdagseftermiddagen för första gången sedan november. De allra flesta av spelarna med gällande kontrakt fanns på plats. Laget ska göra fystester på Bosön på lördag och kommer även att delta i en inomhuscup i tyska Paderborn mellan den 12 och 14 januari.