Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkta Kicks-tjuvarna släppta

De tre personer som har suttit anhållna för smash and grab-rånet mot Kicks natten mot torsdag är nu släppta. Det handlar om tre män i 20-årsåldern som alla är skrivna i Södertälje.

I torsdags kväll släpptes de unga männen på fri fot, och kommer inte att begäras häktade.

– Åklagaren anser förmodligen att det inte finns skäl för häktning eller framförallt fortsatt anhållning. Det är säkert så att åklagaren anser att det här fallet är styrkt, och att de här personerna inte kan förstöra några bevis genom att vara ute i frihet. Sedan kommer det förmodligen att bli en rättegång längre fram och de kommer att få sina straff på så sätt, säger Södertäljepolisens stationsbefäl.

Alla tre männen är tidigare dömda för andra brott. Bland annat för rån, ringa narkotikabrott, rattfylleri, att ha kört moped utan hjälm, fritagning under ett polisingripande och att ha burit en olaglig laserpekare.

LT har sökt åklagaren.