Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt dubbelmord – gärningsman jagas

Polisen misstänker dubbelmord: "Vi söker gärningsmannen"

Det var i lördags som en anmälare ringde polisen och var orolig för att inte ha hört av en person. Anmälaren var orolig för att det kunde ha inträffat något.

När polisen åkte ut till lägenheten i Västergård vid midnatt påträffades två avlidna personer, en man och en kvinna.

– Vi inleder då en förundersökning om mord alternativt dråp, säger Eva Malm Eriksson vid polisen i Södertälje.

Har ni någon gripen?

– Nej, ingen gripen. Vi söker gärningsmannen naturligtvis.

Samtidigt säger en polis som jobbar med ärendet att polisen i dagsläget inte har någon misstänkt identifierad. Men skadorna på offren tyder på mord alternativt dråp, uppger polisen. Enligt källor med god insyn i utredningen rör det sig om en man och en kvinna. Mannen ska enligt uppgift till LT ha stickskador. Mannen ska även vara den som är skriven på lägenheten. De avlidna tros ha legat i lägenheten under ett antal dagar.

Under hela söndagen har polisens tekniker arbetat på platsen vilket kommer att fortsätta även i morgon. Däremot är inte offrens identitet klarlagda, enligt Eva Malm Eriksson:

– Det är en orsak till att vi varit tysta om det här. Därför har vi inte gått ut med det här. Anhöriga måste informeras.

Fotnot: Vet du mer! Kontakta LT: 08-550 921 66