Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mikaela Gustafsson tillbaka i Telge Basket: ”Vi är väldigt glada över att hon återvänder till sin moderklubb”

Telge Basket har gjort klart med en hemvändare. Det handlar om Mikaela Gustafsson.
– Är övertygade om att hennes internationella erfarenhet kommer hjälpa vårt unga lag säger tränaren Viktor Bengtsson till klubbens hemsida.

Mikaela Gustafsson gjorde tre säsonger i Telge Basket mellan 2009-2012 och efter bland annat en sejour i Tyskland står det nu klart att det blir en fjärde i klubben. Det bekräftar klubben på deras hemsida.

– Mikaela kommer vara en av våra mest rutinerade spelare. Vi är väldigt glada över att hon återvänder till sin moderklubb och är övertygade om att hennes internationella erfarenhet kommer hjälpa vårt unga lag, säger tränaren Viktor Bengtsson.

Mikaela Gustafsson stod för en stark insats förra säsongen i Tyskland men är glad för att återvända till sin moderklubb.

– Jag ser fram emot att komma hem och spela i min moderklubb. Att klubben gör en satsning på ett yngre talangfullt lag, både i svenska ligan och i EuroCup, där jag får en stor roll är väldigt inspirerande, säger hon.