Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Michel-affär kan gå i stöpet

Syrianskas mittback Alexander Michel var så gott som klar för Örebro SK. Nu kan affären rinna ut i sanden.

Sedan tidigare har LT avslöjat att Syrianska FC:s Alexander Michel, 22, varit på väg till allsvenskan. På måndagen rapporterade sajten Fotbolltransfers.com att det vara nära en övergång till Örebro SK – något som bekräftades av både Michel själv och Syrianskas sportchef Can ”Janne” Melkemichel.

-Klubbarna är inte helt överens, men jag tror att det är nära. Sedan ska jag och Örebro förhandla om mitt kontrakt, det har vi inte gjort än, sade Alex Michel till LT i halvtidspausen mellan Syrianska och AFC på måndagseftermiddagen.

Då trodde även Janne Melkemichel att övergången var nära.

-Det känns bra, jag tror att det är nära att bli klart, sade Janne, men tillade att ”bollen ligger hos Örebro”.

En timme senare, efter att träningsmatchen spelats klart, var läget förändrat.

-Nej, nu tror jag inte att det blir nåt. Jag är jättebesviken på Örebro, jag trodde vi var överens men nu har de kommit tillbaka till mig och velat ändra lite grejer. Min spontana känsla är att det inte blir nåt av det här, säger Janne Melkemichel.

-Deras senaste bud är ett skambud. Det är oseriöst, oacceptabelt. Ärligt talat, så känns det inte bra just nu, fortsätter han.

Transferfönstret stänger på tisdagen vid midnatt, och kommer inte alla parter överens blir Alexander Michel kvar i Syrianska.

-Som det ser ut just nu (förlust 0-3 i träningsmatchen mot AFC) så behöver vi nog honom mer än vad Örebro gör, säger Janne Melkemichel.