Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medvetslöse mannen i Saltskog har avlidit

Den 77-årige man som under mystiska omständigheter påträffades medvetslös under natten mot fredagen utanför en port på Skogsvaktarvägen har avlidit.

Det var klockan 01.45 som mannen hittades medvetslös vid porten till Skogsvaktarvägen 2, Polisen har kunnat se på övervakningskamerans bilder att 77-åringen faller och slår huvudet och blir liggande. Den tekniska undersökningen visar att han strax innan har fallit en bit därifrån, där också blod hittats.

77-åringen fördes till Karolinska sjukhuset där han alltså avled i helgen. Polisen utreder fortfarande ärendet under rubriceringen grov misshandel men är inte säker på vad som ligger bakom.

Polisen har uppmanat vittnen att höra av sig på tipstelefon 401 83 50 om de sett en äldre man iklädd mysbyxor och och jacka mellan Skogsvaktarvägen 2 och 19 någon gång under sen torsdagskväll.