Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medvetslös man hittad i Saltskog

En medvetslös äldre man hittades i Saltskog tidigt på fredagsmorgonen klockan 01.45. Fallet förbryllar polisen, som har inlett en förundersökning om grov misshandel.

Den 77-årige mannen låg medvetslös utanför Skogsvaktarvägen i Saltskog. Han har förts till sjukhus men är ännu inte vid medvetande.

– Vi vet egentligen inte om han ramlat eller utsatts för brott, men har inlett en förundersökning om grov misshandel, sedan får vi se var det landar, säger Eva Tördahl, vid Södertäljepolisen.

Polisen har identifierat mannen och gjorde under gårdagen en brottsplatsundersökning. Men fallet förbryllar polisen, som nu uppmanar vittnen som sett något att höra av sig på polisens tipstelefon 401 83 50.

– Har någon gjort iakttagelser av en äldre man i jacka och mysbyxor sen  torsdagskväll på Skogsvaktarvägen, så hör av er på polisens tipstelefon. Det är en telefonsvarare som svarar, men vi ringer upp alla tipsare, säger Eva Tördahl.