Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Med rösträtten följer ansvar

Varför röstar du på Sverigedemokraterna, vars enda partifråga i princip var att stoppa invandringen till Sverige under en tidsperiod när det var "fult" att yttra sig om det och där dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt (M) vädjade om att svenska folket skulle öppna sina hjärtan?

Övriga politiska partier har dock så småningom insett att Sverige inte klarar av integrationen om invandringen blir för stor. Så en röst på Sverigedemokraterna i kommande val, är uppenbarligen en bortkastad röst.

Bättre är att rösta på de erkända partierna, så att vi kan få till en stabil politisk situation i Sverige – utan ett hasardartat vågmästeri av Sverigedemokraterna och som inget annat parti vill samarbeta med. Har du tänk på varför de inte vill göra det? Med den demokratiska rätten att rösta, följer också ansvar.

Partikollen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare