Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mangs vann i Karlskoga

Han var snabbast i kvalet. Sedan klarade Södertäljeföraren Jocke Mangs av ett skyfall och släppte aldrig ledningen när han vann fredagens race i Carrera cup i Karlskoga.

– Jag är superglad, teamet har gjort ett fantastiskt jobb med bilen. Det var en riktigt svår tävling som gick perfekt, säger Mangs till hemsidan carreracup.se.

Mangs inledde Carrera cup utmärkt, men förra tävlingen gick riktigt illa. Regerande mästaren Mangs låg bara åtta totalt efter de fyra första racen, 53 poäng bakom ledande Robin Rudholm. Med fredagens seger avancerade Mangs men tog ändå bara in tre

poäng på Rudholm som kom tvåa, knappt fyra sekunder bakom Mangs över de 17

varven.

Eftersom Mangs hade det snabbaste varvet i tävlingen startar han i så kallad pole position även i lördagens race på Karlskoga. Nu när han och teamet fått ordning på bilen igen lär Mangs inte vara nöjd med mindre än en seger till.