Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man knockade Södertäljebo med knytnäveslag – åtalas för misshandeln i Mariekäll

Södertäljebon ska enligt åtalet ha fått flera knytnäveslag i ansiktet och fallit till marken så han förlorade medvetandet. Nu åtalas en Norsborgsbo för misshandeln.

Mannen i 30-årsåldern från Norsborg åtalas för att ha misshandlat en Södertäljebo i Mariekäll i Södertälje i slutet av oktober 2017.

Enligt åklagaren ska han med knuten näve ha slagit mannen, som är i 50-årsåldern, ett flertal gånger i ansiktet. Södertäljebon ska tillslut ha fallit till marken och slagit i huvudet. Han förlorade medvetandet och fick skador på huvudet, i ansiktet och i munnen. Mannen åtalas nu för misshandel och olaga hot, eftersom han vid tillfället också hotat att skada Södertäljebon.

I samband med misshandeln ska Norsborgsbon också ha knuffat en annan man till marken. I det fallet åtalas han för ofredande.

Norsborgsbon nekar till brott.