Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målfest för Telge United hemma mot Södersnäckorna

Det blev en riktig storseger för Telge United mot Södersnäckorna hemma i division 1 södra Svealand dam i fotboll. Matchen slutade 8–0 (4–0).

– Södersnäckorna började starkt i första tio minuterna sedan tog vi över matchen när vi började rulla boll. De blev trötta och hängde inte med därför kunde vi göra många mål. Vi var lite oroliga innan matchen på grund av många tjejer som blev sjuka, så vi hade bara en avbytare som var frisk att spela, resten var bara med men inte spelklara. Därför tur att matchen gick bra för oss och vi behövde inte byta in spelare som inte kunde träna i veckan. Skönt att kunna ge chans till andra spelare. Bra match av samtliga och rättvis resultat, kommenterade Telge Uniteds tränare Charles Sampson efter matchen.

Efter segern har nu Telge United fem raka segrar. Södersnäckorna har fem förluster i rad.

I Telge United blev Maja Björklund, Morgan Mosack, Jessica Nordling, Ida Norström, Malin Nyberg 2 och Maggie Zacsko 2 målskyttar.

Med tre omgångar kvar är Telge United på andra plats i tabellen, medan Södersnäckorna är på nionde plats.

Söndag 15 september 16.00 spelar Telge United borta mot Enskede.