Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Maktens män talar

Jag håller med dig Pontus Åström (LT 15 mars) till hundra procent att man ska respektera varandra. Tråkigt att debatten flyttar fokus bara för att en eller flera känner sig träffade i mina tidigare inlägg, varav det senaste inte var inskickat av mig utan en telefonintervju.

När maktens män talar brukar folket få vika sig, men jag tänker inte ge mig. Du må hota och skrämmas med att du tar din hand från all fritidsaktivitet, så som du själv skriver: ishallen, nytt stall till ridklubben och spåren runt IP.

Jag kan bara beklaga och hoppas att det är en personlig hållning till idrotten och inte partiets, men att förstöra för hundratals barn i deras rätt att träna och motionera känns väldigt lågt.

Att en person går in och dikterar villkoren i en demokrati känns väldigt främmande för mig, jag kan bara hoppas att det här inte är ditt sanna jag, för då vill du skapa en värld som inte jag vill leva i.

Det må vara inslag av revymanér men jag lever hellre i ett samhälle med yttrandefrihet där tv får sända program som Parlamentet utan att någon blir fängslad, för det är verkligheten i dag i många länder.

För tillbaka debatten till vad det handlar om, att rädda ishallen och barns rätt att få träna och tävla – jag vet att du kan bättre! Hjälp till i stället för att hota och skrämmas. Tillsammans kan vi kanske lösa det här.

Ordförande JSK Ishockey/Ringette

Michael Hermansson

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel