Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lugn deadline day för Waltin

Det blev en lugn deadline day för SSK. Vid 23-tiden var det mycket lite som tydde på att klubben skulle värva i sista timmen. - Jag har inga större tankar på att det blir några förändringar just nu, säger Mats Waltin.

Klockan tolv på måndagskvällen stänger fönstret för spelarövergångar inom svensk hockey. SSK har sedan tidigare letat ersättare till långtidsskadade Christofer Blid, men med några timmar kvar av fönstret finns det fortfarande inget konkret på väg in.

– Min utgångspunkt är att det inte blir något, det har jag jobbat utifrån hela tiden. Även när Blid blev skadad så har jag utgått ifrån att vi har de spelare vi har, och det är vi som ska göra det, säger Waltin och fortsätter:

– Självklart är jag observant på spelarmarknaden, men för att det ska bli aktuellt med någon så ska det kännas att det är en förstärkning. Vi tar inte in någon bara för att visa att vi gör något, utan det ska vara kvalitet och där är vi inte i nuläget.

SSK-tränaren vill i stället vara tydlig med att fokus just nu ligger på att få dagens trupp att prestera i det kommande playoff-spelet, med start på torsdag borta mot Halmstad.

– Stora fokuset ligger på det lag vi har, och det vi ska ge oss in i nu. Det har varit huvudspåret hela tiden, säger Mats Waltin.