Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LT storsatsar på heta innebandyderbyt NIF–Onyx – studio med analyser och intervjuer

Nykvarns IF är på väg mot SSL-kval, och har fyra matcher kvar. Nu väntar onsdagens heta Sörmlandsderby mot Onyx – och LT nöjer sig inte bara med att sända matchen live, utan storsatsar genom med en studiosändning med uppsnack, intervjuer, analyser och inslag.

Innebandyn är het i Nykvarn – Nykvarns IF har aldrig varit bättre och tusentals personer har sett laget spela genom LT:s livesändningar från lagets matcher under den här säsongen.

NIF ligger på kvalplats till högsta serien, SSL, och på onsdagskvällen tar laget emot rivalen Onyx från Nyköping i ett hett Sörmlandsderby. Vi sänder givetvis matchen, men kommer att storsatsa med förlängd sändningstid där vi bjuder våra tittare på en studiosändning direkt från Björkestahallen.

– Vi vill kunna rama in matchen och ge innebandyintresserade i Nykvarn och Södertälje något extra. Det är också en väldigt intressant match. Sista chansen för Onyx att ge sig in i kvalkampen och tre hyperviktiga poäng på spel för Nykvarn, säger LT-sportens Jacob Sjölin.

Klockan 19.20 – tio minuter före matchstart – drar vi igång och under kvällen blir det intervjuer, analyser och inslag, både i periodpauserna och efter matchen.

Vi ser fram emot en härligt intensiv och spännande derbymatch – och hoppas att ni hänger med oss!

Sändningen kan ses av alla Plus Premium-prenumeranter – är du ännu inte det, prova nu – endast 85 kronor för första tre månaderna. Läs mer här!

Som prenumerant får du allt innehåll på LT.se och övriga titlar inom Mittmedia. Lokala nyheter och sport från bland annat Södertälje, Järna och Nykvarn – varje dag!

Klicka här för att komma till sändningen!