Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LT-Play: "Vi får lära oss att ha skärpa"

En besviken Fredrik Holster konstaterade att hans lag inte var tillräckligt bra. Hör intervjun i LT-Play.

–Det är väl så här matcherna kommer se ut här hemma, motståndarna ställer ut bussen, vi gör inte mål på chanserna och så kontrar de in ett mål. Det var väl så det såg ut hela den här matchen. Vi får lära oss att ha lite mer skärpa framför målet, säger Assyriskamittfältaren.

–I andra halvlek var det ännu sämre, de (Örgryte) sjönk ju tillbaka ännu lägre och ville att vi skulle slå inlägg från kanterna. De har bra mittbackar och där är de starka så det var deras matchplan.

Han fick rollen som spelfördelare när Assyriska satsade på två anfallare (Tim Söderström och Ken Fagerberg) och en släpande forward (Mattias Genc).

–Så ska vi väl inte spela egentligen, men de behövde hjälp där framme och jag gick upp mer. I första halvlek funkade det bra, i andra föll jag tillbaka lite mer och blev mer av en uppsamlare. När det är sagt att jag ska spela så så är det bara att köra på det.

Han tycker att hans lag ska ta med sig spelet från första halvlek.

–Vi måste ha mer tålamod och vinna matcherna i straffområdet, säger Fredrik Holster.

Hör hela intervjun i LT-Play ovan.