Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LT-Play: Se Orangeclubs coola video

Ny video, fullängdare och en Sverigeturné till hösten. Toppat med en Europaturné nästa år. Det är mycket som väntar Orangeclub.

Nya singeln "She" släpptes på långfredagen och i dagarna kom musikvideon ut.

– Det känns bra, det är kul att den har fått den spridning den har fått, säger Johannes Masud, sångaren i Södertäljebandet Orangeclub.

Med ett nytt skivbolag i ryggen – TGR Music Group – får bandet ett bredare kontaktnät som i sin tur ska ge en större publik. Sent i sommar eller till hösten kommer bandets första riktiga album, ”Soundtrack”. Första videosläppet var alltså She, en ”rockvideo med en story”, enligt Johannes Masud.

– Vi spretar gärna med olika typer av låtar. Vi vill med varje låt ha något som sticker ut, den här låten hamnar i mitten av spektrat av låtar. Det blir en bra presentation av vilka vi är.

Hur var det att spela in videon?

– Det tog knappt två dagar, vi är ett ganska strukturerat band i det sammanhanget, säger Masud och fortsätter:

– Den är gjord ihop med Björn Glasare, där har vi ett gott samarbete. Han har visuella visioner och ett kunnande vi inte har. Idéerna är bandets, som vi sedan utvecklar tillsammans med honom.

Nästa singel släpps den 13 maj. Och turnéplanerna börjar ta form. Nu bokar bandet gig i Sverige till hösten och efter nyår blir det en mindre utlandsturné.

– Vi siktar på att komma ut i Europa. Nu väntar vi på att saker och ting ska gå i lås.