Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LT-play: Kolla in Carl Hagelins läckra assist

I natt kom fjärde assistpoängen i Pittsburgh-tröjan för Carl Hagelin. Förarbetet till Phil Kessels avgörande mål var dessutom riktigt snyggt.

Carl Hagelin har fått en bra start i Pittsburgh sedan trejden från Anaheim. På fem matcher har han noterats för fyra poäng.

I nattens match hemmamatch mot New Jersey låg han bakom avgörande 2-0. I början på andra perioden fick tog Södertäljekillen ner en flippass i mittzonen, tog in pucken i anfallszonen och snurrade upp en back innan han smart lade över pucken i sidled till Phil Kessel som lätt kunde sätta pucken i nätet bakom Devilskeepern Cory Schneider, som var på väg åt fel håll.

- Det har fungerat bra från första matchen. Pittsburgh har ett spelsystem som gynnar mig och det är allmänt sköna grabbar i laget, säger Carl Hagelin till expressen.se.