Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LT ökar i upplaga: "Framgången är ett bevis på att vi gör relevant och intressant journalistik"

För första gången på mycket länge kan Länstidningen visa plussiffror när det gäller antalet prenumeranter.

Det är de digitala prenumerationerna som ökat och totalt med papperstidningsprenumeranterna inräknade handlar det om en ökning på 1,5 procent jämfört med samma tid förra året.

– För många anrika tidningshus var det länge sedan upplagesiffrorna pekade uppåt. Vi har under lång tid sedan sett en positiv utveckling för LT. Att vi nu ökar antalet betalande prenumeranter är naturligtvis oerhört glädjande, säger Daniel Nordström, chefredaktör för lt.se.

- Framgången är ett bevis på att vi gör relevant och intressant journalistik som våra prenumeranter uppskattar och tycker är värt att betala för.

Läs även: En fantastisk dag – LT ökar den totala upplagan

LT är en av sex titlar i Mittmediakoncernen som visar på ett plus.

- Jag är full av beundran över det alla medarbetare på LT gör. Redaktionen gör ett fantastiskt jobb, precis som vår företagsmarknadsavdelning som verkligen ligger i framkant och gör ett imponerande jobb.

- Jag säger som LT:s nyhetschef och utgivare för printupplagan, Carina Sigurdsson Löpp: "Vi har ett himla flyt på LT just nu", säger Daniel Nordström.

► Ladda ner LT:s nyhetsapp gratis till din Iphone här eller till din Android här!