Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lööv får fortsätta spela i NHL

Viktor Lööv får fortsätta i NHL med Toronto Maple Leafs. Han är uppsatt i laguppställningen i nattens match mot Philadelphia.

Södertäljesonen och SSK-produkten Viktor Lööv NHL-debuterade tidigare i veckan i en match mot New York Rangers, han spelade bara åtta minuter men hann göra en assistpoäng.

Det var oklart om Lööv skulle bli kvar för ytterligare en match eller om backen Matt Hunwick skulle kunna spela. Men när laguppställningarna presenterades på Maple Leafs hemsida några timmar före matchen fanns Lööv med som en av lagets sex backar.

Tidigare på lördagen spelade Carl Hagelin med Pittsburgh Penguins, laget förlorade med 2-4 mot Tampa Bay trots stor dominans spelmässigt.

Hagelin blev poänglös men sköt fyra skott på mål under 18 minuters spel. Han spelade i en formation med landsmannen Patric Hörnqvist och storstjärnan Sidney Crosby men trion fick inte till något mål.