Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIVE-TV: LT direktsände från superettans upptaktsträff

På onsdagen hade superettan sin upptaktsträff i Upplands Väsby. LT direktsände och liverapporterade. Kolla in rapporteringen i i repris här!

Det är inget missnöje eller någon protest från Syrianskas sida som gör att varken tränaren Bosko Orovic eller någon av lagets spelare är på plats i Upplands Väsby.

Det handlar i stället om att laget befinner sig i Montenegro, dit klubben åkte i lördags för en veckas träningsläger.

– Så det blir jag som kommer till upptaktsträffen, berättar Syrianskas ordförande Fikri Halef.

Från Assyriska kommer tränaren Tor-Arne Fredheim och spelarna Mattias Genc och Kenny Pavey.

Upptaktsträffen inleds alltså klockan 10.30, då Svensk Elitfotboll och Svenska Fotbollförbundet informerar om årets säsong.

Enligt det preliminära programmet så inleds presentationen av lagen en kvart senare, alltså 10.45 och pågår fram till 12.00, då det blir en timmes lunchuppehåll.

Vi återupptar sändningen klockan 13.00 med presentationen av de återstående lagen, innan allt avrundas runt klockan 15.00 på eftermiddagen.

Förutom tv-sändningen kommer vi samtidigt även att liverapportera direkt. Där kan du som tittare själv vara med och diskutera vad som händer under upptaktsträffen och den kommande säsongen av Superettan.

Preliminära tider för lagpresentationer:

10:50

Trelleborg

Ängelholm

Halmstad

Varberg

11:25

Värnamo

Gais

Örgryte

Ljungskile

13:15

Åtvidaberg

Assyriska

Syrianska

AFC United

14:05

Degerfors

Frej

Sirius

Dalkurd