Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Let´s dancestjärnan drog fullt hus

Tobias Karlssons dansshow ”En dans på rosor” drog fullt hus på Estrad på lördagen. Många var där för att se Let´s dancestjärnan eller för att de själva hade ett genuint dansintresse.

– Vi har själva tränat på sådana här danser, ”Tiodans” som det kallas, bland annat med Tony Erwing. Där ingår rumba, cha-cha-cha, vals och foxtrot med mera, säger Johnny och Julia Fernqvist, från Oxelösund, som åkte för att se showen på Estrad i Södertälje på lördagen.

Tobias Karlsson är mest känd från TV4:s Let´s dance och efter 14 säsonger med succéprogrammet axlade han i höstas rollen som koreograf och manusförfattare till ”En dans på rosor”, som slog igenom med dunder och brak på svenska scener.

Tobias Karlssons pardansshow har gjort succé landet runt, inte minst i höstas på just Estrad. Och som LT berättat tidigare planerar han nu att ta showen över Atlanten till Las Vegas.

Showen är unik – för första gången berättas nämligen en historia på scen med hjälp av pardans. En berättelse som delvis tar sin utgångspunkt i Tobias egen historia och handlar om allas rätt att få vara som de är. Tobias Karlsson har tidigare själv sagt att han skapat en ”dansikal” – en blandning mellan musikal och dansshow.