Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lastbil i mindre krock med bilar vid Scania – orsakade köer i trafiken

Vid 08-tiden på måndagsmorgonen krockade en lastbil med två personbilar på Verkstadsvägen.

Enligt de första uppgifterna befarade man att lastbilen var en transport av farligt gods. Olyckan inträffade på Verkstadsvägen, strax söder om trafikplats Saltskog.

Lastbilen stod illa till och blockerade vägen och alla bilar som körde in på Verkstadsvägen försökte att vända på platsen.

– Det är stökigt med trafiken på platsen, sa Anna Westerberg, presstalesperson vid polisens ledningscentral strax efter larmet kommit in.

Både räddningstjänst och polis åkte ut till olyckan och kunde konstatera att det inte var någon fara varken med personer eller lastbilslasten.

- Det var en lastbil och två personbilar som krockat i en korsning. Men det var inga personskador och inget saneringsbehov. Lastbilen var inte heller lastad med något farligt gods, säger Henrik Lindström, operativ chef vid räddningstjänstens ledningscentral vid 08.45 på morgonen.