Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lågor tog sig igen i Båglabergen – släcktes sent på torsdagskvällen

Artikel 10 av 13
Skogsbranden i Båglabergen i Nykvarn
Visa alla artiklar

Den tidigare skogsbranden vid Båglabergen i Nykvarn tog sig igen på torsdagskvällen. Strax före midnatt var räddningspersonal på plats.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Brandmännen gick fram till branden från flera håll och undersökte hur stor yta som brinner. Larmet kom in till SOS Alarm klockan 22.41 och brandmännen gick fram till branden från flera håll för att undersöka. Det visade sig att det flammat upp på ett hörn av det tidigare brandområdet och den nya branden tog cirka en halvtimme att släcka.

Efterbevakningen av brandplatsen lämnades över till markägaren under torsdagseftermiddagen, efter att man lyckats släcka ner det område som brunnit sedan i tisdags.

Uppdatering fredag 15.20: Räddningstjänsten larmades ut igen, då det ska ha börjat glöda igen kring en trärot. De åker ut för att hälla på mer vatten på ett mindre område.

Läs mer: Positivt besked: Branden i Båglabergen ska vara släckt innan kvällen