Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lago och Hasslert bildar bolag ihop

Före detta kommunalrådet Anders Lago och Telgekoncernens före detta vd Kjell Hasslert samarbetar igen. Vid årsskiftet bildade de ett aktiebolag tillsammans.

Annons

Kjell Hasslert och makarna Anders och Lena Lago tecknade vid årsskiftet bolaget Nystartboende Sverige AB.

Enligt verksamhetsbeskrivningen ska bolaget bland annat bedriva nystartsboende, utbildning och arbetsmarknadsinsatser med syfte att hjälpa nyanlända och ge dem goda förutsättningar för arbete och boende.

Någon verksamhet har dock inte kommit i gång och Anders Lago är något förtegen när LT ringer upp.

– Vi har under många år på olika sätt jobbat med att få nyanlända i jobb. Nu funderar vi en hel del på hur det kan göras snabbare – som det ser ut i dag tar det för lång tid, säger han och tillägger:

– I nuläget finns det inte så mycket att berätta om bolaget, det beror framförallt på att vi inte har så mycket konkret i nuläget.

Kjell Hasslert är registrerad som bolagets vd och Anders Lago är styrelseordförande. Lena Lago är suppleant i styrelsen.

Bolaget ska enligt verksamhetsbeskrivningen ha sitt säte i Södertälje.

– Men när, eller om, det blir någon verksamhet så berättar jag gärna om den då, säger Anders Lago.