Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lagkaptenen förlänger med SVBK

Han har spelat fler matcher i herrlaget än någon annan. Nu lär det bli några till. SVBK-lagkaptenen Ashur Ibrahim har skrivit på för ytterligare två säsonger. 

Södertelge volley förlänger kontraktet med Ashur Ibrahim. På klubbens hemsida meddelar SVBK att lagkaptenen har skrivit på för de kommande två säsongerna.  

– Det känns jättebra, jag tycker att det är skönt att det är klart. Jag har haft ganska mycket att fundera på denna sommaren så det är väldigt skönt för mig att checka av detta i min att-göra-lista, säger Ashur Ibrahim, till SVBK:s hemsida, och menar att beslutet att förlänga var enkelt.

– Dels för att jag känner att jag har mycket kvar att ge, men också för att jag älskar klubben för allt den har gett mig. Sedan är ju kemin i laget ovärderligt med tanke på alla goa gubbar som är där, något man inte hittar så enkelt någon annanstans. Det var inga tvivel från varken mig eller klubben att förlänga.

SVBK höll sig den gångna säsongen kvar i elitserien, efter att ha kvalbesegrat Uppsala VBS.