Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kyrkobesökare kan parkera hur som helst

Angående ASIH, Avancerad sjukvård i hemmet, som har fått parkeringsböter vid utryckning trots att de inte har parkerat så att de stör trafiken i övrigt.

Jag har en liten fundering kring hur kommunen kan få in sina parkeringspengar. Kontaktade kommunens parkeringsansvarige Lars Neimert i november 2015 utan att få något svar från honom eller någon annan.

I brevet jag skrev önskade jag att de skulle åka mycket oftare, men helst söndagar, på nedre Östergatan/Lagmansvägen. Där råder det då totalt p-kaos (parkering i korsningar, täpper till infarterna till boende utmed vägen, snor boendes p-platser).

Vi har dessutom mött kommunens lapplisor utmed vägen, men inga böter har de satt. Jag har frågat varför de inte kan köra en drive här på söndagar så att dessa bilister kanske lär sig att parkera korrekt, eftersom kaoset endast uppstår när det är kyrkobesökare (tre kyrkor i närheten). Här kan ni hämta p-pengarna och låta ASIH och kommunens hemsjukvårdsbilar ha godkänd parkering, självklart med giltiga p-tillstånd.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel