Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinnliga mellorävar på turné kommer till Nykvarn

Schlagerveteranerna Siw Malmkvist, Ann-Louise Hansson och Towa Carson ger sig ut på folkparksturné i sommar. I augusti kommer de till Nykvarn.

I år är det 125 år sedan landets första Folkets park invigdes i Malmö.

Som en del i jubileumsfirandet har föreningen Folkets hus och parker tagit fram ett stort utbud under året, en del i det är en turnerande show med schlagerrävarna Siw Malmkvist, Ann-Louise Hansson och Towa Carson.

Showen heter "186 år tillsammans - tillbaka till folkparkerna där allting började". Från början var tanken att även Lill-Babs skulle ha varit med,

– Barbro ville under sitt liv aldrig ställa in en show. Vi fortsätter i hennes anda och vill istället hylla henne i kommande folkparksturné, säger Ann-Louise Hanson, i ett pressmeddelande.

De tre har uppträtt mycket tillsammans tidigare och var bland annat med i Melodifestivalen med låten Ces´t la vie 2004.

De utlovar en föreställning med humor, anekdoter och många älskade hits.

Premiären blir den 26 juli i Heby Folkets park, sedan rullar föreställningen vidare till bland annat Falun, Örebro, Hammarö, Trollhättan Malmö innan den stannar till i Nykvarn den 6 augusti.