Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunal i Södertälje tysta om porrskandal

Fackförbundet Kommunal ska ha gått minst 320 miljoner back på sitt handelsbolag Lyran konferens, avslöjade Aftonbladet på onsdagen.

Handelsbolaget driver bland annat lyxkrogen Metropol Palais som vänder sig till den som vill äta äkta störkaviar eller smutta på ett glas bubbel, samtidigt som den grupp som Kommunal representerar är bland annat vårdbiträden, barnskötare och undersköterskor.

Metropol Palais skriver på sin hemsida ” Här kan vad som helst hända. Och det gör det också”

Enligt Aftonbladet, har lokalen hyrts ut till ett företag där porrstjärnan Puma Swede har uppträtt naken. Anställda på Kommunal ska även ha checkat in privat på en konferensanläggning som ägs av Lyran konferens, utan att betala.

LT har sökt Kommunal sektion Södertälje för en kommentar men får endast svar på mejl. Ordförande Britt-Louise Andersson skriver: Vi avvaktar med att uttala oss, och hänvisar till förbundet.