Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kom i håg sveket mot oss och Hjärt- och kärlcentrum

I söndagens val har vi patienter möjlighet att visa vår besvikelse gentemot landstingets beslut att inte förlänga avtalet med Hjärt- och kärlcentrum. Trots alla som skrev under protestlistorna, cirka 10 000, vårdcentralernas verksamhetschefers protest och alla våra lokalpolitikers samlade motstånd så vägrade barn- och äldrenämnden med Ella Bohlin (KD) i spetsen att ändra sitt beslut.

Vi kan inte ha kvar politiker, som inte bryr sig om medborgarnas, vårdcentralernas och lokalpolitikernas inflytande och önskemål.

Alliansens arrogans i landstinget måste bytas ut mot ett nytt styre, det har varit alldeles för mycket av utebliven kontroll hur kostnader hanteras, som i samband med bygget av Nya Karolinska. Det är våra skattepengar det handlar om.

I landstingsvalet kan vi visa vårt missnöje genom att inte rösta på Alliansen och framför allt inte på Kristdemokraterna.

Vi måste fortsätta kämpa för att få tillbaka Hjärt- och kärlcentrum med sin tidigare specialistläkarmottagning.

Lasse Järping

patient Hjärt- och kärlcentrum

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare