Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kolla, SSK:are – CMore sänder kvalserien

Grattis, SSK:are. CMore går in och sänder kvalserien efter påsk.

CMore har redan gått ut i sina sändningar om att de går in och sänder kvalserien till hockeyallsvenskan från omgång 8, men den här artikeln blir den första i skriven text-form som bekräftar nyheten.

–Vi kommer att sända kvalserien, däremot är det inte klart exakt vilka matcher som vi kommer att sända, men jag förstår varför du ringer. Jag kan säga så här, vi kommer ju att fokusera på toppmatcher och inte bottenmatcher, säger Jonathan Stara, press- och PR-ansvarig, CMore Sport.

Det är alltså ingen högoddsare att matcher med SSK kommer att visas. Och som det är nu så kommer en sådan match som Västervik–SSK den 31 mars med största säkerhet att sändas av CMore.

SSK avslutar sedan mot Asplöven hemma i Scaniarinken den 2 april och känslan är att CMore kommer att sända den om SSK kan säkra avancemanget i stället för att åka till Sundsvall som möter Västervik.