Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klasen och Sörensen i Scaniarinken på torsdag

Södertäljekillen Marcus Sörensen och förre publikfavoriten i SSK Linus Klasen finns båda med i Tre Kronor-truppen till torsdagens landskamp i Scaniarinken.

Det är åtta år sedan Tre Kronor spelade match i Södertälje. På torsdag kl 19.00 är det dags igen. Och Södertäljes hockeypublik får chansen att se både Södertäljekillen

Marcus Sörensen, numera SHL-stjärna i Djurgården samt pucktrollaren Linus Klasen. 24-årige Sörensen är född i Södertälje, har moderklubb IK Tälje och spelade i SSK som junior innan han lämnade för Djurgården.

30-årige Linus Klasen spelade i SSK 2007-2010 och snabbt blev en publikfavorit med sitt tekniska och publikinbjudande spel. Sista säsongen gjorde han 51 poäng på lika många matcher. Nu, sex år senare, får han återse Södertäljepubliken när han ställs mot Ryssland med Tre Kronor.

Här är hela laguppställningen:

MÅLVAKTER

25. Jacob Markström

35. Joel Lassinantti

BACKAR

5. Adam Larsson

8. Gustav Forsling

10. Johan Fransson

17. Emil Johansson

24. Eric Martinsson

29. Erik Gustafsson

32. Magnus Nygren

33. Linus Hultström

FORWARDS

7. Patrick Cehlin

9. Mattias Tedenby

14. Richard Gynge

15. Mattias Sjögren

16. Filip Sandberg

18. Mikael Backlund

23. Lucas Wallmark

27. Pathrik Westerholm

41. Alexander Wennberg

61. Markus Ljungh

66. Marcus Sörensen

67. Linus Omark

86. Linus Klasen

87. Robert Rosén