Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: Sporten sänder SSK:s ispremiär

På måndag, 6 augusti, är det dags för SSK:s ispremiär. Nu är det klart att Sporten sänder hela träningen. Det bjuds även på spelarintervjuer och analyser direkt från Scaniarinken.
– Det är givet för LT att hårdbevaka SSK:s uppstart, säger nyhetschef Carl Juborg.

Den allsvenska hockeysäsongen närmar sig med stormsteg. Och för alla som följer SSK ser det ut att kunna bli en riktigt rolig säsong. Efter åttondeplatsen ifjol har klubben värvat flera hyperintressanta nyförvärv i bland annat Mikael Ahlén från Djurgården och Nicolai Meyer från Troja-Ljungby.

På måndag är det dags för den traditionsenliga ispremiären i Scaniarinken där publiken för första gången kan se sina nya SSK-hjältar in action. Träningen startar 17.30 och Sporten är på plats och sänder live.

- För de som inte kan vara på plats i Scaniarinken kan följa vår sändning för att få senaste nytt, analyser och intervjuer med SSK-spelarna. Ispremiären är redan en stor snackis och det är givet för LT att hårdbevaka SSK:s uppstart, säger nyhetschef Carl Juborg.

Sportens sändningen startar redan 17.15 med uppsnack. Cirka 17.30 presenteras alla spelare på isen och 18.00 startar träningen. Direkt efteråt, cirka 19.00, blir det intervjuer med spelare och ledare.

Se sändningen här!

Observera att du måste vara pluskund för att kunna se sändningen.

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia och LT

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.

Anmäl text- och faktafel