Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

KLART: Felix Michel klar för Eskisehirspor

Det rapporterades om att övergången sprack i och med att klubben och Felix Michel inte kom överens om det personliga kontraket. Men nu är man överens i alla fall och Felix Michel lämnar Syrianska för Eskisehirspor.

Annons
Felix Michel lämnar Syrianska.

Som LT-sporten skrivit om flera gånger tidigare blev Felix Michel rekomenderad av landslagsstjärnan Erkan Zengin till hans turkiska klubb Eskisehirspor.

Efter många om och men och turer fram och tillbaka står det nu klart att mittbacken lämnar Syrianska för den turkiska klubben som huserar i andraligan. 

Syrianska skriver på sin hemsida att kontraktet sträcker sig över tre år. 

Syrianska står nu med endast två mittbackar i form av Mattias Liljestrand och Alex Michel. Så här säger klubbens sportchef Simon Latte om situationen till Syrianskas hemsida:

– Både vi och Felix var helt inställda på att han skulle fortsätta med Syrianska FC. Trots att vårt transferfönster är stängt så är deras öppet, vilket ger de möjligheten att värva spelare från Sverige. Men eftersom detta är en fantastisk möjlighet för Felix så valde vi att inte stå i vägen för honom. En liten möjlighet att hämta in en ersättare kvarstår, om man hittar kontraktslösa spelare och SvFF väljer att ge dispens.

Annons