Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kjell Hasslert lämnar Telge

Kjell Hasslert lämnar sin post som vd för Telgekoncernen. I stället tar han klivet fullt ut i det privata näringslivet.

Annons

Han har arbetat mer än 30 år i kommunen, Men på fredagen meddelade Kjell Hasslert att han slutar sitt arbete som kommunens koncernchef och vd för Telgekoncernen.

– Efter att ha börjat i Södertälje kommun som praktikant 1980, arbetat över halva livet i kommunen, jobbat med 4 kommunalråd och en mängd stadsdirektörer, verkat under olika politiska majoriteter och fått en guldklocka så är det spännande att ta steget fullt ut i det privata näringslivet. Jag har haft en fantastisk tid i Södertälje, säger han i ett pressmeddelande.

I stället ska Hasslert nu bli vd för bemanningsbolaget Brainpeople. Ett bolag som rekryterar studenter och akademiker med några års arbetslivserfarenhet.

Han kommer dock att få fortsatt utlopp för sitt Södertäljeengagemang.

– Samtidigt blir jag kvar som styrelseledamot i kommunens samarbeten med näringslivet och kan arbeta med det jag brinner för i Södertälje, att få fler i arbete, säger Kjell Hasslert.

Kommunen börjar omedelbart arbetet med att hitta en ny koncernchef till Telge. Kjell Hasslert kommer dock att sitta kvar på posten tills rekryteringen är klar.

Läs mer om Kjell Hasslerts avgång i lördagens pappers-LT.

Annons