Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kings vill tillbaka på vinnarspåret

Efter två raka förluster, i ligan mot Nässjö och i Europaspelet mot Varese jagar Kings nu en seger när man gästar Uppsala på fredagkvällen.

Även om det blivit två raka förluster har den senaste veckan varit ett stort glädjeämne då den präglats av Kings historiska avancemang i Europe cup.

Men nu vill man såklart hitta in på vinnarspåret igen.

- Att gå vidare i Europa är enormt och inget vi trodde inför säsongen. Men självklart kan jag se en revanschlusta nu. Det är det alltid efter att man förlorat matcher, säger Kings coach Vedran Bosnic.

Nästa uppgift blir en finalrepris mot Uppsala, därefter följer viktiga matchen mot Fraport på tisdag i Europe cup, tätt följt av ligamatchen mot Sundvall nästa fredag.

- Det kommer att bli en viktig match mot ett bra Uppsala. Det gäller att vi försvarar oss bra. Returtagningen blir också viktig. Men vi gör inte skillnad på matcherna. Varje match är lika viktig och vi förbereder oss på samma sätt hela tiden oavsett om vi vinner eller förlorar, säger Bosnic.

Det finns fortfarande frågetecken kring stjärnan Toni Bizaca som har problem med sin fot. Utöver det är resten tillgängliga för spel i dag.

- Vi får se med Toni. Han är en erfaren och viktig spelare. Men alla spelare är viktiga. Spelar man fem eller 25 minuter spelar ingen roll, då är man viktig för laget.

Bosnic nämner också att någon i truppen haft lite problem med någon mindre sjukdom, men att det troligtvis inte är någon fara för spel mot Uppsala.