Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kings vann överlägset säsongens första match

ecoÖrebro blev en bekväm motståndare för Kings i säsongens första träningsmatch. Segersiffrorna skrevs till 97–63.

Annons

I dag spelade Kings sin första match för säsongen. För motståndet stod ecoÖrebro i en träningsmatch hemma i Täljehallen och Kings vann med komfortabla 97–63.

– Tyvärr saknar Örebro en del spelare, men varken för dem eller för oss handlar det om poäng eller att vinna matchen. Det handlar om att se var lagen och spelarna befinner sig just nu. Jag försökte ge chansen till alla spelare, framför allt de unga, för att se på vilken nivå vi är och vad vi kan göra, säger Vedran Bosnic.

Trots en stor segermarginal fanns det mycket han inte var nöjd med direkt efter matchen.

– Med vissa saker känner jag mig nöjd, men vissa saker är jag väldigt missnöjd med. Vi måste vara mycket bättre på vissa saker, säger han och utvecklar:

– Defensivit måste vi vara mer aggressiva. Vår rotation är inte i närheten av så bra som jag vill att den ska vara och returerna i första halvlek var inte tillräckligt bra. Offensivt har vi fortfarande inte en bra rytm. Vi måste jobba på en hel del saker. Vissa saker är bra och vissa saker är det inte, men vi är bara i början av säsongen.

Det har skett många förändringar jämfört med laget som vann det tredje SM-guldet i rad i våras och det var många nya spelare på planen i säsongspremiären.

– Vi har ett nytt lag. Jag tror att vi förlorade sex spelare från förra säsongen och nu har vi många nya spelare, varav många som har varit här och jobbat med oss tidigare. För dem hoppas jag att det är enklare att komma in i vårt spelsätt, men vi har mycket jobb framför oss med det här unga laget.