Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kings vände och vann

Efter halva matchen ledde bottenlaget EcoÖrebro över Kings med 48-39. Efter ett ryck i den tredje perioden vann Kings till slut med 78-91.

Inför matchen var Kings försvagat. Visserligen var Toni Bizaca tillbaka efter att ha missat förra matchen. Men nu saknades både Aaron Anderson och Chris Czerapowicz av personliga skäl. Dessutom saknas sedan tidigare Nick Spires.

Det gick inte heller riktigt att känna igen Kings i den första halvan av matchen. Efter periodsiffrorna 23-17, 25-22 ledde hemmalaget med 48-39.

- Vi var inte tillräckligt aggressiva. Men vi startade med en ny uppställning och hade inte tränat mycket tillsammans, sade coach Vedran Bosnic till Basketsverige.se som webbsände matchen.

I den tredje perioden kom scenförändringen. På sex minuter gjorde Kings 21-5 och tog över matchen totalt. Bland annat började Toni Bizaca att hitta rätt och gjorde många poäng.

- Vi ändrade två saker i försvaret till andra halvlek. Det gjorde att vi fick ett mycket aggressivare spel framåt, sade Vedran Bosnic till Basketsverige.se.

Kings vann de andra två perioderna med 29-16 och 23-14 och tog hem segern totalt med 78-91.

Flest poäng gjorde Toni Bizaca med 21, hann tog dessutom 10 returer. Skyler Bowlin gjorde 19 poäng vilket även Davis Lejasmeiers gjorde.