Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kings tar emot topplag

Kings för en hård kamp med de andra lagen runt slutspelsstrecket.
I dag väntar tufft motstånd när liga-tvåan Plannja gästar. Men förutsättningarna är bättre än på länge.

Tio dagar spelledigt har gjort Kings gott. Såren har läkt och skadorna har behandlats – för första gången på en månad kan man presentera fullt lag.

– Brandon Crone är tillbaka och även om han behöver någon vecka innan han är 100 procent är han väldigt nära. Boka Djordjic har längre kvar innan han kan gå för fullt. Vi får se, vi börjar med några minuter, säger coachen Torbjörn Gehrke.

Senaste mötet mellan lagen var ingen munter historia för Södertäljelaget. Plannja vann klart med 20 poäng, Sedan dess har Plannja tappat en av sina viktigaste spelare, landslagscentern Johan Åkesson. Han råkade ut för en knäskada och inte finns tillgänglig för spel. I stället har man ersatt med amerikanen John Williamsson som debuterar för bortalaget i Täljehallen i eftermiddag.

Matchen är del av ett dubbelarrangemang - med fritt inträde - där damlaget Telge tar emot Brahe. En match som damerna bör vinna utan större problem.