Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kennedy om skadan som förstört sista säsongen: "Hoppas det blir en fin avslutning"

Södertäljesonen Kennedy Bakircioglüs sista försäsong har varit knackig.
Nu berättar han om skadan som förstört stora delar av säsongen.
– Det är inte mycket kvar, men jag ska inte försöka tänka så mycket på det utan mest njuta av varje minut jag spelar, säger han till Fotbollskanalen.

Läs också: (+) Legendaren om hur han blev målkung i Assyriska, relationen till sonen Kennedy – och sina starkaste derbyminnen: "Började slå spelare"

Hammarbylegendaren Kennedy Bakircioglü har bara spelat 88 minuter i allsvenskan i år.

Inte mycket till säsong för 37-åringen, som deklarerat att det här året är hans sista.

Mot Trelleborg blev det ett nytt kort inhopp. Han börjar komma tillbaka från en skada som hållit honom borta i nio–tio veckor.

– Men nu har jag tränat med laget och känner mig stark. Jag känner mig mycket bättre nu än vad jag gjorde för en vecka sedan. Det är skönt. Det tyder på att det går framåt i alla fall. Även om det bara blev åtta-tio minuter var det roligt att vara tillbaka igen. Det var skönt, säger han till Fotbollskanalen.

Nu drömmer han om att få ta sitt andra SM-guld med Hammarby, 17 år efter det första.

Men då drömmer han förstås om att få vara mer delaktig.

– Jag älskar att spela fotboll, och nu har jag sagt att det är sista året. Då vill man vara med och spela så mycket som möjligt. Skador är inte direkt uppskattat i ett sådant här läge.

– Det är inte mycket kvar, men jag ska inte försöka tänka så mycket på det utan mest njuta av varje minut jag spelar. Jag ska verkligen ta vara på det här, det är skitviktigt.

Läs också: Kennedy: "Pappa sa aldrig att jag var duktig"