Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kanonjobb med spåren

Även om en och annan nu känner sig trött på snön, är det många som denna vinter kunnat njuta av de skidspår som finns i kommunen.

Jag tillhör dem som uppskattat den möjlighet som IFK Södertäljes skidsektion öppnat för oss. Vilka otroliga insatser som görs och gjorts på ideell basis för att vi ska få möjlighet att motionera och åka skidor på den tid som passar oss individuellt. Imponerande!

Bra att kommunen nu har satsat på bättre parkering och nytt elljus. Jag tillhör dem som verkligen vill stötta alla dem som satsar så oerhört mycket av sin tid ideellt. Jag inspireras av hur många goda krafter det finns i vårt Södertälje. Ni skapar otroliga mervärden för så många och det är helt rätt att satsa skattepengar för att underlätta för och stödja er. Stort tack för alla ideella insatser!

Kerstin Lundgren (C)

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel