Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Känner mig sviken av KD

Annons

Läst och sett KD-ledarens hjärtliga omfamning av Sverigedemokraterna på sistone.

Här i Södertälje fick Kristdemokraterna tusentals med extra, stulna, annars socialdemokratiska röster i senaste valet.

Anmäl text- och faktafel

Alla vet anledningen. De kommentarer av statsministern Stefan Löfven (S) gällande folkmordet Seyfo sved för den kristna syrisk-ortodoxa kyrkans många medlemmar och besökare. All heder åt Boel Godner (S), som ej stod bakom det.

Läs även Tomas Karlsson: Hittills har varje närmande gynnat Jimmie Åkesson

Men besvikelsen var redan för stor. Och då KD-ledaren Ebba Busch Thor strax efter besökte syrisk-ortodoxa kyrkan och lovade att det tvärtom var självklart med ett svenskt erkännande. Hon pratade på bra. Där fanns absolut ej minsta närmande åt SD på kartan.

Flera tusen annars socialdemokratiska väljare bytte sida och röstade på KD i Södertälje. Det är anledningen att partiet fick så stark stöd. Jag själv ihop med mina fem familjemedlemmar tillhör tyvärr dem. Känner flera bekanta, kusiner, släkt och vänner som röstade på KD.

Jag ihop med min familj kommer nästa val att återgå åt att rösta på Socialdemokraterna. Boel i Södertälje har varit en oerhörd bra toppordförande. Hoppas hon fortsätter efter nästa val. Hon har bevisat sig själv som en utmärkt ledare i Södertälje dessa åren. Flera av oss röstade på KD på grund av missnöje.

KD får aldrig min och familjens röster i nästa val år 2022.

Djupt besviken på KD

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare