Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kändisfrisören Jean-Pierre Barda besökte premiärfest för ny skönhetssalong

Clinique By Lisa är skönhetssalongen som ska erbjuda allt från klippning till fettfrysning och laserbehandlingar. Under söndagskvällen hölls premiärfesten och bland gästerna fanns en riktigt celeber hedersgäst – frisören och tidigare popstjärnan Jean-Pierre Barda.

– Fettfrysning, hårborttagning, manikyr, frisörsalongen, smink, fransar – vi gör allt, sammanfattar Gabriel Chabo verksamheten som han och hans syster Lisa startar upp tillsammans. Belägen centralt i Södertälje hoppas syskonparet kunna locka kunder som är ute efter shönhetsbehandlingar utöver det vanliga.

En av kvällens gäster var ingen mindre än Jean-Pierre Barda, känd frisör och medlem i popgruppen Army of Lovers. Sedan ett år bor han i Tel Aviv i Israel där han pluggar hebreiska och – otippat nog – går som lärling på ett ekologiskt jordbrukskollektiv. Var tredje månad återkommer han till Stockholm och klipper gamla stamkunder och träffar vänner – som syskonen Chabo.

– Ja, den här gången blev det ett besök i Södertälje. Men det som är roligt är att i Tel Aviv så är den här typen av salonger rätt vanliga, jag tror att det har att göra med att det är en strandstad och därför är folk där verkligen kroppsmedvetna. Det gäller både män och kvinnor, där är fåfängan väldigt jämställd, säger han.

Clinique by Lisa öppnar i början av nästa år.