Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kända namn ställer sig på scenen i Ytterjärna

Det blir återigen en variationsrik säsong på Kulturhuset i Ytterjärna med något för alla åldrar.

Annons

Första torsdagen varje månad är det 20 minuter gratis kulturupplevelse på Kulturhuset i Ytterjärna. Evenemanget heter ”12:12” då det börjar just den tiden. Vem som uppträder är hemligt.

Det är flera bekanta namn som dyker upp på Kulturhuset. Eric Ericsons kammarkör framträder den 13 februari med musik av bland annat Maurice Ravel och Göran Sonnevi. Skådespelaren Björn Granath reciterar texter under konserten.

I början av februari samarbetar pianisten Roland Pöntinen med dansaren Lilly Zetterberg som framför ”Isadoras dans”, ett arv efter den banbrytande Isadora Duncan.

Även Love Derwinger framträder på konserten och spelar Stravinskijs ”Våroffer” tillsammans med Roland Pöntinen.

När Nour El Refai gästar Kulturhuset i april blir det en kväll med både skratt och vånda i föreställningen ”En komisk depression”.

I slutet av april ger Cirkus Cirkör inte mindre än tre föreställningar med akrobatik och hisnande luftkonster och de utmanar och engagerar i uppsättningen ”Limits”. Regisserat har den konstnärliga ledaren Tilde Björfors gjort.

I slutet av april blir det även Skoleurytmifestival 3 och 300 ungdomar samlas.