Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JUST NU: Ingen konkurs för Ängelholm

Det blir ingen konkurs för Ängelholm, skriver Helsingsborgs dagblad på sitt twitterkonto. Ett glädjebesked även för Assyriska, som vid en Ängelholmskonkurs gått miste om tre poäng i superettan.

Konkurshotet har hängt över Ängelholm en längre tid. För en vecka sedan kom uppgifter om att Ängelholms ordförande Sten-Inge Fredin begärt klubben i konkurs - ett beslut som skulle haft negativ inverkan på Assyriskas tabellplacering i superettan. 

Men strax därpå tillbakavisades uppgifterna av vice ordförande Ingvar Johansson. I dag kom nästa besked: Ängelholm undviker konkurs och håller sig flytande åtminstone säsongen ut.

– Det är löst, vi fick precis besked. Han (Sten-Inge Fredin) berättade att vi kommer att lösa det säsongen ut, säger lagkaptenen Marcus Bergholtz till HD.se.

Därmed kan även Assyriska andas ut. Laget, som bortabesegrade Ängelholm med 3-0 tidigare i år, får därmed behålla de tre poängen. 

Att Ängelholm duckar konkurshotet är däremot negativt för Syrianska, som annars hade knappat in på Assyriska i bottenstriden.