Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JSK vann genrepet och värvar forward

Järna SK spelade i söndags genrep inför helgens premiär i division tre södra Svealand. Det blev seger med 3–1 borta mot IFK Lidingö, som spelar i division tre östra Svealand,

JSK:s hemsida rapporterar om en säker försvarslinje där nyförvärvet Marcus Törnstrand var urstark, samt ett anfallsspel som skapade farligheter hela matchen.

Bosse Sunnergren nickade in 1–0 bakom förre Assyriskamålvakten Pa Dembo Touray och innan halvleken var över hade även Mattias Kjellman gjort mål. I andra halvlek utökade Bosse Sunnergren till 3–0 på en retur efter att Mattias Melkemichels avslut täckts undan av en back.

I matchens sista minut satte Lidingö 3–1 bakom provspelande Adam Bohlin i JSK:s mål.

I helgen meddelade JSK även att klubben förstärkt med an anfallare som ska ersätta korsbansskadade Filip Brkic. Det är 19-årige Marcus Björklund, fostrad i Nyköpings Bis och närmast från Harg.