Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JSK-tränaren rasande på domaren efter förlusten

JSK:s tränare Johan Lönn var rasande på domaren efter matchen mot Haninge i dag när man förlorade med 1-3. 

JSK fick matchen precis dit de ville, och redan efter 16 minuter hade man 1-0 genom nyförvärvet Jean Marc Kone. Därefter kontrollerar man händelserna fram till matchminut 58 enligt JSK-tränaren Johan Lönn. 

- Då hittar domaren en helt horribel varning på våran spelare Marcus Björklund och han får sitt andra gula. Det var bland det värsta jag varit med om. Varken jag eller Haninges tränare kan förstå var han hittade den, säger Johan Lönn som inte är särskilt förvånad. 

- Jag kan inte begripa hur den här domaren får döma oss igen. Vi hade honom förra matchen och då dömde han emot oss hela tiden. Och nu är det som att den matchen levde kvar i honom tyvärr. Jag tror inte domare på den här nivån riktigt kan släppa det som hänt tidigare matcher och börja om på noll när det är ny match. Jag var orolig redan innan matchen när jag så att det var han som skulle döma. 

Och visst blev utvisningen avgörande. Haninge kunde direkt efter sätta två mål innan man på övertid satte 3-1 som blev slutresultatet. Förlusten innebär att JSK är kvar i botten på sina 14 poäng.